Thư viện
Evaluation of fully oxidized beta-carotene (OXBC) as an alternative to antibiotics for growth promotion and disease prevention in swine
Evaluation of fully oxidized beta-carotene (OXBC) as an alternative to antibiotics for growth promotion and disease prevention in swine
La Van Kinh, Jame G. Nickerson, William W. Riley
Performance of Pigs Fed Cassava Starch Residue in Diets
Performance of Pigs Fed Cassava Starch Residue in Diets
La Van Kinh, Doan Vinh and J. s. Kopinski
Use of groundnut cake in grower and finisher diets in Vietnam
Use of groundnut cake in grower and finisher diets in Vietnam
La Van Kinh, Pham Ngoc Thao, Doan Vinh, Huynh Thanh Hoai, J. s. Kopinski
Proximate analysis and amino acid composition of Vietnamese fish and fish by-products used in livestock feeding
Proximate analysis and amino acid composition of Vietnamese fish and fish by-products used in livestock feeding
J. s. Kopinski, La Van Kinh, M. Gravel, P. Martin, A. Pytko
Digestible energy, starch and cyanide content of sin-dried cassva residue in Vietnam
Digestible energy, starch and cyanide content of sin-dried cassva residue in Vietnam
J. s. Kopinski, La Van Kinh, Doan Vinh, Pham Huynh Ninh and B. Burren
Processing rubber seed into a useful pig feed in Vietnam
Processing rubber seed into a useful pig feed in Vietnam
Lã Văn Kính, J. S. Kopinski, B. Burren, Phạm Huỳnh Ninh and Vương Nam Trung
Technique de lombriculture au Sud Vietnam
Technique de lombriculture au Sud Vietnam
Frédéric Francis, Éric Haubruge, Pham Tat Thang, La Van Kinh, Philippe Lebaily, Charles Gaspar
Xác định tỷ lệ tiêu hóa toàn phần và tiêu hóa hồi tràng của protein, axit amin của một số loại nguyên liệu thức ăn phổ biến trên vịt
Xác định tỷ lệ tiêu hóa toàn phần và tiêu hóa hồi tràng của protein, axit amin của một số loại nguyên liệu thức ăn phổ biến trên vịt
Lã Văn Kính, Huỳnh Thanh Hoài, Phan Văn Sỹ, Lã Thị Thanh Huyền, Trần Quốc Việt
Xác định giá trị năng lượng trao đổi, tỷ lệ tiêu hóa của một số chất dinh dưỡng trong một số nguyên liệu thức ăn phổ biến trên vịt
Xác định giá trị năng lượng trao đổi, tỷ lệ tiêu hóa của một số chất dinh dưỡng trong một số nguyên liệu thức ăn phổ biến trên vịt
Lã Văn Kính, Huỳnh Thanh Hoài, Nguyễn Văn Hợp, Lã Thị Thanh Huyền và Trần Quốc Việt
Ảnh hưởng của việc bổ sung axit hữu cơ trong thức ăn đến tăng trưởng lợn thịt
Ảnh hưởng của việc bổ sung axit hữu cơ trong thức ăn đến tăng trưởng lợn thịt
Phạm Tất Thắng, Lã Văn Kính